Traditional Thai Massage versoepelt de spieren en verlicht spanningen in het hele lichaam. Bel voor een afspraak Suriyossalon in Brugge op 0480625190

Wat Kost Een Thaise Massage? - Suriyossalon.be

Published Apr 20, 22
7 min read

Thaise massage in Brugge (West-Vlaanderen)

Zoek je Thaise massage Brugge?  Eventjes lekker ontspannen en uzelf onttrekken uit de dagelijkse stress? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? Thaise massage op de voet om pijn en stress te verlichten. Reinigt de aura, verhoogt de energie, regelt slaap en vermindert pijn. Thai Herb Compress Massage: Massage met traditionele kruidenstempels om stress te verlichten. Thai Anti Stress Massage: Massage op het hoofd, de nek, rug en schouders om stress af te lossen... Kom bij Suriyos Salon in Brugge.

CONTACT

Jozef Suveéstraat 18 - 8000 Brugge. Mail: suriyossalon@hotmail.com. Of bel voor een afspraak: 0480625190

Behaal Effectief Resultaat Met Thaise Massage - Suriyossalon.be

Werk zo naar het bekken toe - Massagesalon Brugge. Begin daarna weer boven de knieholte en duw met de vingers het weefsel op tot je op een spier drukt. Masseer de spier met kleine draaibewegingen van de vingertoppen en verplaats steeds vijf centimeter in de richting van het bekken. Kuiten: De kuitspieren en de achillespees worden dagelijks al flink belast bij iedere stap die we zetten.Door de kuitspieren soepel te houden, voorkom je te grote spanning op de achillespees. Zet je voet dicht bij je en trek de tenen op, zodat de achillespees zich strekt (Wat Kost Een Thaise massage Of Personal Coach? - suriyossalon.be). Wrijf met beide duimen dwars over de achillespees van het midden naar buiten toe (nooit in de lengterichting, want dat kan peesontsteking veroorzaken).

Plaats je vingertoppen aan de zijkanten onder aan de kuit en geef met kleine draaibewegingen druk op de kuitspier - Wat Kost Een Thaise massage? - suriyossalon.be. Herhaal dit een paar centimeter meer naar het midden en ga zo van buiten naar binnen en van onder naar boven over de kuit. Schud de kuit ten slotte ritmisch heen en weer om de spieren goed los te maken.

Leg een voet over je been, vlak boven de knie. Kneed nu de voet. Begin bij de hiel, ga dan naar de buitenkant van de voet, de bal van de voet, de voetholte en kneed ten slotte elke teen tussen duim en wijsvinger. Masseer de voetzool ten slotte met drukkende draaibewegingen van de duimen - Kosten Thaise massage Mechelen - suriyossalon.be.

Verminder daar de druk tot een dragelijk niveau. De armen: Leg je hand aan de buitenkant om je bovenarm zo n vijf centimeter boven de elleboog en kneed met de volle hand de spieren aan de buitenkant, terwijl je langzaam richting schouder werkt. Zet dan je elleboog op de armleuning met je onderarm recht omhoog.

Tarieven (Thaise Massage Kosten) - Suriyossalon.be

Leg de hand van de arm die wordt gemasseerd weer in je schoot en omvat met de actieve hand opnieuw de biceps iets boven de elleboog, maar nu losjes. Schud de spierbal heen en weer tussen duim en vingers en verplaats je hand geleidelijk naar boven en dan weer terug.

Omvat de onderarm vlak onder de elleboog met beide handen en werk op die manier zachtjes knijpend naar de pols toe. Ga door over de pols en hand. Breng daarna de bovenarm omhoog tot hij haaks op het lichaam staat en laat de arm bij de elleboog knikken zodat de hand naar beneden hangt. Thaise massage Brugge.

Houd de te masseren arm gebogen, met de pols op de hoogte van je buik. Omvat met je andere hand de onderarm vlak onder de elleboog en knijp de arm tussen duim en vingertoppen. Werk zo naar beneden en ga op dezelfde manier over de pols en hand tot en met de toppen van de vingers.

Pak jezelf daarna vast boven de elleboog en kneed omhoog naar de schouder. Masseer weer eerst de binnenkant van de bovenarm en daarna de buitenkant. Gebruik nu de wrijftechniek en draai rondjes met de duimen over de hele arm. Begin vlak onder de schouder en eindig vlak boven de pols.

Daar zitten vaak, zonder dat je je ervan bewust bent, gevoelige plekken die wel wat ontspanning kunnen gebruiken (Kosten Van Een Thaise massage Of Fitness Begeleider? - suriyossalon.be). Masseer dwars op de pezen met de duimendraaitechniek Polsen: Leg je hand met de palm naar boven in je schoot en buig je pols achterover, zodat de binnenkant van de pols zich strekt.

Thaise Massage In Mechelen - Lage Kosten - Suriyossalon.be

Draai nu de gemasseerde hand om met de buitenkant van de pols boven. Buig de hand naar binnen en wrijf met de duim van je werkende hand met lichte druk overdwars over de pezen. Handen: Leg een hand in jouw linkerhand en masseer met wrijvende bewegingen van de rechter duim de palm van de hand.Als je een stoel met armleuningen hebt, steun dan met de elleboog van de hand die je gaat masseren op de leuning en leg de hand met de palm naar boven in je andere hand. Houd de duim van je actieve hand boven op, zodat je daarmee kunt masseren. Heb je geen armleuning, laat dan je bovenarm van de hand die je gaat masseren recht langs je lichaam omlaag hangen, zodat je alleen je onderarm en hand hoeft te tillen. Kan je spierpijn krijgen van een massage?.

Vooral in het driehoekje tussen het bot van de duim en dat van de wijsvinger, zit vaak spanning. Masseer om de beurt elke vinger vanaf de hand naar de vingertop, door ze tussen duim en wijsvinger te wringen terwijl je er zachtjes aan trekt. Gezicht en hoofd: Strijk met je vingertoppen langs de wenkbrauwen in de richting van de slapen.Masseer de slapen door cirkelvormige bewegingen te maken met je vingertoppen. Zak met deze beweging over de kaken (waar spanning of nervositeit zich vaak vastzet in de spieren rond het gewricht) en ga door tot aan de kin (Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijkzittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon of matras.). Leg duim en wijsvinger aan weerszijden van de neus om de benige rand van de oogkas.

Verplaats een stukje naar buiten en druk opnieuw in. Ga zo de hele benige rand van de oogkas langs. Leg de vingertoppen naast de neus op de jukbeenderen. Trek de vingers, in een halve boog het jukbeen volgend, in de richting van de slapen. Leg de vingers bij iedere volgende beweging iets lager op het gezicht, maar eindig de bogen telkens weer bij de slapen (Heb Ik Een Thaise massage Nodig En Waar Moet Ik Op Letten? - suriyossalon.be).

Dé Beste Thaise Massages In Mechelen - Suriyossalon.be

Eindig met een grote boog, die begint op de kin en de kaaklijn volgt tot de slapen. Kosten Thaise massage ⋆ Tarieven Personal ... - suriyossalon.be. Leg de handen plat op de wangen neer en draai de wang in cirkels van binnen naar buiten zodanig dat ogen, mond en oren een beetje meebewegen. Masseer de buitenste rand van de oren tussen duim en wijsvingers.

Spreid de vingers en zet ze op de hoofdhuid. Draai met enige druk kleine rondjes. Zorg ervoor dat de stugge hoofdhuid meebeweegt en dat je niet over de haren heen glijdt, want dat kan trekken. Verplaats de vingers (zonder aan haren te 10 trekken) en werk zo de hele hoofdhuid af.

Leg de handen aan de zijkanten van het voorhoofd en duw de hoofdhuid van het voorhoofd naar het midden toe samen (Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran (Thai: นวดแผนโบราณ, "antieke massage stijl"), is een van 's werelds oudste geneesmethoden). Leg je handen nu iets hoger op de zijkanten van het hoofd en druk de stugge hoofdhuid samen. Ga door tot de kruin. Strijk af over de haren van het voorhoofd in de richting van de kruin.

Leg de muis van je hand lichtjes op de gesloten ogen en laat deze daar zo n acht seconden rusten. Strijk ten slotte af van de slapen naar de kin Anti Stress Tip: Zelf Massage Ben jij soms ook zo vreselijk gestresst voor een belangrijke wedstrijd? Dan is hier de ultieme tip: een zelfmassage! Okee, het klinkt een beetje maf, maar lekker is het wel (De Thaise (yoga)massage is een massage waarbij acupressuur en yogahoudingen worden gecombineerd terwijl je op een mat ligt.).

Plaats je handen op je hoofdhuid, zo dicht mogelijk tegen je schedel aan. Spreid je vingers zo ver mogelijk zodat je een groot gebied 'in je vingers' hebt, en maak zachte ronddraaiende bewegingen tegen de klok in. Adem diep in en uit door je neus. Werk langzaam van je haarlijn tot aan je nek.

Wat Kost Een Thaise Massage Per Uur? - Suriyossalon.be

Gezichts Massage Ontspan je gezichtsspieren en voel jezelf heel fris met een zachte massage. Maak met je duim en wijsvinger (van elke hand) ronddraaiende bewegingen boven je ogen, voorhoofd en kin. Hou je wangen een minuutje (stevig) vast zodat de warmte van je handen het weefsel van binnen ontspant - Wat kost een Thaise massage?. Doe dit een tijdje over je hele gezicht en je zult al snel een vermindering van stress voelen.

Thaise massage Brugge. De Thai massage is dus een 'perfect moment' om je lichaam volledig te rekken en te strekken en van top tot teen te ontspannen. Thaise massage helpt bij het verminderen van stress en angst. Veel mensen ervaren stress en benauwdheid in het dagelijkse leven door een strak schema. Naast een pauze en rustperiode van het drukke schema, helpt Thaise massage ook bij het verlagen van het cortisolniveau in je lichaam, ook wel het stresshormoon genoemd. Doordat de massage de ontspanning van de spieren stimuleert, helpt dit om je geest en lichaam te ontspannen van stress.Wat is een Traditionele Thaise massage. De Thai kennen de kunst van het masseren als geen ander volk ter wereld. Het is één van de beste massages

Navigation

Home

Latest Posts

High Leg Bikini

Published Oct 18, 23
3 min read

Bikini 14 Jaar

Published Oct 17, 23
7 min read

Bikini Kinderen

Published Oct 05, 23
4 min read